Om Ma Chérie

Hjertelig velkommen skal du være.

Mitt navn er Christine Ekman og jeg er personen bak Ma Chérie. Jeg begynte min karriere som gründer av Lillegull Design, og har dermed vært selvstendig  næringsdrivende i flere år allerede. Nå trenger jeg litt nye utfordringer og ønsker derfor å satse på Ma Chérie.

Jeg er opprinnelig fra Stavanger, men er nå bosatt på solkysten i Langesund med mann og barn. Helt fra jeg var liten og bodde hjemme hos foreldrene mine har jeg vært over snittet glad i både dekor og interiør. 

Jeg er i mitt «ess» når jeg får planlegge store begivenheter og synes det er så spennende og gøy med hele prosessen fra planlegging til utførelse. Nå er jeg gift og arrangerte og designet alt til bryllupet selv, sammen med mannen min. Jeg har også arrangert mange tema bursdager og dåp til barna mine. Det er fremdeles er noen år til neste store begivenhet i familien. Derfor ønsker jeg nå å tilby mine tjenester til andre.  

Ma Chérie betyr min elskede og her er det deres elskede som er i fokus. Ønsker dere å arrangere babyshower, utdrikningslag, bryllup, bursdag, eller en annen form for feiring så er jeg klar til å bidra. 

Tiden strekker ikke alltid til, hva er vel bedre enn å ha noen som kan planlegge festen fra a til å?

Det kommer til å bli flere pakker å velge mellom – gull, sølv og bronse – etter hvor mye pynt og hjelp dere ser for dere. Jeg har også et samarbeid med Banken 2.0 på Heistad, Porsgrunn hvor dere kan komme til dekket bord i koselige lokaler, med god mat og hyggelig stemning. 

Ellers viderefører jeg vimplene fra Lillegull Design, man kan fremdeles få bestilt de populære vimplene som er designet og laget av meg. Disse passer perfekt til  enhver anledning, mange bruker dem i bursdag eller i dåp så å henge dem på barnerommet. 

Jeg er behjelpelig og alltid på tilbudssiden, om dere ønsker hjelp til å designe invitasjoner så gjør jeg gjerne det. Har dere ikke tid eller mulighet til å pynte huset før jul? Da kommer jeg gjerne å pynter! Mulighetene her er altså uendelige. For meg er det viktig at kundene er i fokus og føler seg ivaretatt så skal jeg gjøre alt jeg kan, og enda litt til, for at dagen skal bli akkurat som ønsket. 

Send meg gjerne en melding enten på instagram, facebook eller christine@macherie.no for et uforpliktende tilbud. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg og bidra til tidenes feiring!