Book event

Ma Chérie betyr min elskede og her er det deres elskede som er i fokus. Ønsker dere å arrangere babyshower, utdrikningslag, bryllup, bursdag, eller en annen form for feiring så er jeg klar til å bidra.

Tiden strekker ikke alltid til, hva er vel bedre enn å ha noen som kan planlegge festen fra a til å?

Det kommer til å bli flere pakker å velge mellom – gull, sølv og bronse – etter hvor mye pynt og hjelp dere ser for dere. Jeg har også et samarbeid med Banken 2.0 på Heistad, Porsgrunn hvor dere kan komme til dekket bord i koselige lokaler, med god mat og hyggelig stemning.

Ellers viderefører jeg vimplene fra Lillegull Design, man kan fremdeles få bestilt de populære vimplene som er designet og laget av meg. Disse passer perfekt til enhver anledning, mange bruker dem i bursdag eller i dåp så å henge dem på barnerommet.

Jeg er behjelpelig og alltid på tilbudssiden, om dere ønsker hjelp til å designe invitasjoner så gjør jeg gjerne det. Har du ikke tid eller mulighet til å pynte huset før jul? Da kommer jeg gjerne! Mulighetene her er altså uendelige. For meg er det viktig at kundene er i fokus og føler seg ivaretatt så skal jeg gjøre alt jeg kan, og enda litt til, for at dagen eventuelt hjemmet skal bli akkurat som ønsket.

Send meg gjerne en melding enten via «kontakt meg» som ligger du finner øverst på siden, instagram, facebook eller christine@macherie.no for et uforpliktende tilbud.

Bor du ikke i området? Jeg reiser gjerne!