Toalettmapper i flyttekaos

Det er rart det når man er midt i flytting og driver et firma, hvor kreativ man plutselig blir. Da må man bare rydde timeplanen, lage mønster og sy! Denne gang ble det toalettmapper. Det er noe jeg tidligere har sydd veldig lite av, men selv er veldig glad i. Jeg har nok 5-6 stk i bruk som ligger med sminke og tilbehør i. Guttene bruker sine “mammalaget” toalettmapper hver gang vi skal på tur, og synes det er helt topp å ha en toalettmappe for å slippe den standar brødposen til tannkost, tannkrem og diverse. Så praktisk å kunne samle det man trenger til stell i en mappe. Den første versjonen er i størrelse 20x10cm. Materialet som er brukt er; Stoffet er av 55% lin og 45% viskose Foret er 100% bomull Toalettmappen kan sys med valgfri bokstav (kun en bokstav pr toalettmappe), eller uten for dem som måtte ønske det. Jeg håper de faller i smak! Her blir det nok nye toalettmapper til guttene. Klart dem må ha Lillegull-mapper! /Christine Birkemo
Posted in Uncategorized.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *