Forhåndsbestilling av luer!

Da er det endelig åpnet for forhåndsbestilling av luer! Det er mange av dere som har spurt når luene kommer tilbake, og det er veldig koselig. Jeg har derfor lagt ut forhåndsbestilling av luene i utvalgte farger. Luene vil bli produsert så fort som mulig, og senest innen uke 26. Jeg gleder meg til å høre maskinene dure, og sy luer igjen! Det vil være de samme størrelse på luene som sist: 3-12 mnd 1-2 år 2-5 år 5-8 år Om luene: Håndlaget lue i 96% bomull og 4% estalan med dusk av fuskepels. Luene kommer i 4 forskjellige størrelser, og i mange ulike farger. Dusken er festet med trykknapp og kan enkelt fjernes når luen skal vaskes. Håper dere har en fin pinse! Christine Birkemo/ Lillegull Design
Posted in Uncategorized.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *