Da er vi i gang igjen!

Etter en lang tids pause er Lillegull Design nå åpent for bestillinger igjen! Dette har vært savnet i en lang stund, og har aldri klart å legge det helt på hyllen. Jeg åpner derfor for bestillinger igjen. Det er mange som spør om å bestille luer og klær i tillegg til det som allerede er på nettsiden, og det kommer! En plass må jeg starte, det blir derfor vimpler, alfabet og tall i starten. Er der noe du savner i nettbutikken av det jeg hadde tidligere, så ta gjerne kontakt- slik at jeg vet hva jeg skal prioritere når jeg åpner for flere produkt i nettbutikken. I den første perioden blir det litt lengre leveringstid pga. flytting, men jeg jobber så fort jeg har mulighet, slik at dere skal få de produktene dere bestiller fortest mulig. Ser frem til dette, og håper ikke Lillegull Design har gått helt i glemmeboksen 😉 – Christine Birkemo og heiagjengen!
Posted in Uncategorized.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *